Carte de oaspeţi

Carte de oaspeţi este dedicată oaspeţilor acestui site, fiind un loc în care ne puteţi împărtăşi impresiile dumneavoastră.

Mesajele voastre

Dumitru Alexandru Stefan din maracineni Data : 22.02.2012

din partea mea nota 10 pt domnul primar votul meu il aveti asigurat pt tot deauna indiferent la ce partid o sa fiti eu votez omul nu partidu

dan ionescu din sat capatinesti Data : 06.10.2011

este urat ca ponegriti un primar care a adus apa , canalizarea,gradinita, scoala si foarte multe altele. Este urat ca domnul primmar, dealtfel prieten f bun cu dl catinca lasa ca aceste mesaje sa apara.

cristina din maracineni Data : 26.08.2011

Felicitari domnule primar pentru ceea ce faceti pentru aceasta comuna, suntem mandri de ceea ce ati realizat pana acum si mai ales de faptul ca vom avea o scoala noua. Vor fi si profesori noi sau tot cei cu care ne-am obijnuit?

GRUP CETATENI AI COMUNEI MARACINENI din MARACINENI Data : 16.02.2011

Felicitari pt.primarul comunei MARACINENI,primar care a fost ales de majoritatea locuitorilor.EL a realizat in decursul celor 2 ani de activitate,ce nu a realizat fostul primar in cei 14 ani de candidatura.Dumnealui nu se ocupa cu vizitarea restaurantelor si a carciumelor din comuna.Sedintele cu cetatenii se tin in locuri publice nu la taifasuri cu bauturi scumpe.Multumire,respect,incredere si multa putere de munca in viitor.Sa nu lase pe mainele altora ceea ce a realizat si urmeaza sa realizeze .Noi il vom sustine in continuare.Nu vrem la conducerea comunei persoane incapabile,inculte si nici alte persoane provenite la noi in localitate.Mult succes in activitatea de zi cu zi.

bratosin cristina din maracineni Data : 19.01.2011

sunt mandra de domnul primar pentru conditiile pe care ni le ofera si as dori sa-i multumesc pentru tot ce face. multumesc!